Magamról

Leírás: C:\Users\ms-user\AppData\Local\Temp\art731014332\mam.jpg
  Nevem Trestyánszky Zsuzsa, a családommal Miskolcon élek.

  Pályámat pedagógusként kezdtem, általános iskolai tanítóként dolgoztam. Később  a  családi
  vállalkozásban volt szükség a munkámra, ezért abbahagytam  a tanítást.

  A munkám így megváltozott, de a hobbim, a természetgyógyászat iránti érdeklődésem
  megmaradt.

  Folyamatosan olvastam, képeztem magam, majd néhány éve úgy döntöttem, hogy
  hivatalossá teszem ezt az oldalamat is.

  Elsőként kineziológus végzettséget szereztem, amiben rögtön megtaláltam, amit kerestem.
  Választ kaptam minden kérdésemre, anélkül, hogy bármit is kérdeztem volna.

  A kineziológia segített magamra találni, egyensúlyba kerülni, az életemet a számomra legmegfelelőbb mederbe terelni.    Rávilágított, hogy min kell változtatnom és segített a változásban is. Megtanított a stresszt és a stresszes helyzeteket kezelni,  nyitottá válni, megtanított a számomra fontos dolgokra fókuszálni, egyszóval "jól" élni, boldognak lenni. Csodálattal figyeltem, hogy ez idő alatt hogyan javul a közérzetem és hogyan engedem el az életem során összegyűjtött és cipelt stresszeket, és hogyan tűnnek el addigi betegségeim is, melyek akadályoztak a teljesség megélésében. Megváltozott az életszemléletem és kinyílt a világ.

A változással együtt jött az az érzés is , hogy ezt másoknak is szeretném megmutatni, megtanítani.

A kineziológián belül megismerkedtem a Hagyományos Kínai Orvoslás alapjaival, az akupresszúrával, a meridiánok működésével.  Nagyon megtetszett a keleti népek bölcs gondolkodásmódja és a tudásuk, mely több ezer éves múlttal büszkélkedhet. Számukra a megelőzés, az egészség megőrzése a legfontosabb.

Az egészségük megtartását az emberi  testet behálózó meridiánokban keringő energia kiegyensúlyozásával érik el.  Folyamatosan, természetes módon tartják egyensúlyban a testüket, lelküket, szellemüket.  Békében élnek  önmagukkal és egymással is.

Ez, és az önmagamban tapasztalt pozitív változások inspiráltak engem a tanulásban, így lettem Touch For Health  oktató,  Stress Release oktató,  Brain Gym és One Brain  tanácsadó.

Később fülakupunktúrás addiktológus vizsgát is tettem.

Tanultam még  akupresszúrát, lágy csontkovácsolást,  ízületmanipulációt, kineziológiai Tape ragasztást és fitoterápiát is.

Úgy érzem, a természetgyógyászati ágak tanulását nem lehet abbahagyni, mert minden egyes ág egy újabb kaput, újabb módszert és lehetőséget nyit meg. Minden egyes ág érdekes és  izgalmas .  Mindegyik más módon segíti az ember egészségét, de van valami, ami mindegyikben közös: az embert a természetből valónak, a természet részének tekinti  és  a lelkével  és  szellemével  együtt vizsgálja és gyengéd módszerekkel segíti.