Tanfolyamokról általában

Sajnos tévesen azt tanuljuk, hogy ne törődjünk a stresszeinkkel, fájdalmainkkal, majd az „idő megoldja”! Valóban idővel enyhülnek a lelki fájdalmaink, de azt nem tudjuk, hogy hiába felejtünk el dolgokat, a tudatalattink mindent tárol. Bár az agyunk nem gondol már az átélt fájdalomra, de a tudatalattink őriz minden átélt és fel nem dolgozott stresszt. Ezek a stresszek tudatunkon kívül dolgoznak, blokkokat okoznak és hosszú évek alatt betegséghez vezethetnek.
Ezért tartom a kineziológiát az élet iskolájának, mert élni tanít, oldja az átélt stresszeket a múltban és a jelenben, valamint megtanít arra is , hogy hogyan őrizzük egészségünket. Megtanít arra, hogy hogyan támogathatjuk testünk egészségét, energetikai rendszerünket és ezáltal immunrendszerünket is.
Így érthetjük meg a „tudás hatalom” mondás igazságát.
Szerintem úgy is igaz, hogy a tudás egészség, mert hiszem, hogy a legnagyobb kincs az egészség.
Fontosnak tartom, hogy megértsük, a megelőzés, az egészség megtartása, gondozása mindig egyszerűbb, mint a betegségek kezelése. Aztán olcsóbb is, és azt gondolom, vidámabb is! :-)

Amikor elkezdtem tanulni a kineziológia ágait, úgy gondolkodtam, hogy hasznosabb számomra, ha megtanulom ezeket a módszereket, mert a tanulás és gyakorlás során kezelések sokaságát kaptam, amik folyamatosan segítettek engem.
A megtanult módszereket önmagamon és a családomon is alkalmazhattam és alkalmazhatom, segítve a szűk környezetemet.
A legfontosabb pedig, hogy amit megtanulok, az már az enyém!

Ezekkel a gondolatokkal ajánlom mindenkinek szeretettel tanfolyamaimat!